Bora digital

In het emotionele plan hebben vrouwen lang heel veel overgedragen, en dit is onwaarschijnlijk dat ze andere twijfels hebben.

Natuurlijk, de meeste mannen houden ervan om te zeggen om te zeggen dat het onmogelijk is om met emoties te leven, en op het moment van adoptie echt belangrijke oplossingen is het tijd om www.galeriaaabymangiare.com/bekentenis-de-seksuele-fantasieen-van-een-man/ de hersenen op te nemen, anders is niets goeds.

Het is echter onwaarschijnlijk dat iemand onwaarschijnlijk is om iemand van een vrouwelijk oogpunt te maken, het leven niet logisch is als het er een emotionele factor wordt verwijderd.

Immers, het beste antwoord op de vraag «waarom?» Voor vrouwen, absoluut eenvoudig en extreem duidelijk – «omdat!» Ja, en in het algemeen zouden mannen lang geleden hebben gedaan om te begrijpen dat als ze meer hadden gezien in plaats van kritiek, ze zouden hebben begrepen dat ze van vrouwen moesten leren.

En het zou nuttiger zijn om ten minste enkele trucs te hertrouwen die vrouwen in dagelijkse communicatie met hen gebruiken, de wereld zou absoluut beter zijn, er is geen twijfel over.

Eerste en waarschijnlijk de belangrijkste vaardigheden van vrouwen – Denk aan absoluut alles als verzekerde mannen, kleine dingen. Hoewel voor vrouwen de datum van hun kennis en de exacte tijd van de eerste kus waarschijnlijk onwaarschijnlijk zijn om kleinigheden te zijn. Ja, en in het algemeen, breng het lot niet naar een man om in haar aanwezigheid te zeggen, dat het allemaal onzin is – Dan tadalafil online kopen zal Kara verschrikkelijk zijn.

Zwakke helft van de mensheid alsof het absorbeert al deze kleine gebeurtenissen, waarvan het leven is gebouwd en herinnert zich altijd alle datums, schattige momenten, geschenken, complimenten. Voor meisjesrelaties – Dit is een soort boek waarin ze groot georiënteerd zijn en weten dat op welke pagina is geschreven.

Mensen integendeel, onthouden bepaalde gebeurtenissen, geen aandacht aan de meerderheid van kleine dingen en gooien ze uit het geheugen voor onnodig. Vrouwen halen voorzichtig de afgedankte stukken herinneringen op en plakken ze voorzichtig terug naar het geheugenboek.

Het is een erkenning waard dat als mannen net als de meisjes waren, alle, zelfs het kleinste detail van een gezamenlijke geschiedenis herinnerde, zij, in de eerste plaats zou ophouden om constant in verwarringssituaties te dalen, die meestal verband houden met het feit dat ze zich in verband houden met het feit de volgende ooit vergeten over een belangrijke datum.

Welnu, en ten tweede, dankzij deze attente houding ten opzichte van de details, zien vrouwen de relatie als een wonder, verheugden zich als ze een lied horen dat speelde toen ze hun tweede helft ontmoetten of, naar een café zijn gegaan.

Ongetwijfeld moet dit ook in staat zijn om de grenzen van redelijk te bepalen, niet te vergeten dat het onmogelijk is om met herinneringen te leven of elke date een belangrijk ding te overwegen, maar er is absoluut niets mis om in het dagelijks leven een beetje meer magie te zien hiervan en er is ons leven.

Een ander onbetwistbaar feit is dat vrouwen – Ongelooflijk tegenstrijdige wezens. Verrassend genoeg, zoals in één meisje, tegelijkertijd zo’n enorm gezicht combineren. En een van de belangrijkste vaardigheden in de praktijk is het vermogen om niet alleen met zichzelf te zijn, maar ook met een partner. En hier hebben we het over zo grootschalige dingen, zoals verraad. Na het bekijken van alle films en praten met alle vrienden en vrienden, is het onwaarschijnlijk dat je een vrouw vindt die systematisch haar man verandert. Helaas voldoet de omgekeerde situatie volledig en naast en accepteerde vaak bijna een regel. Meisjes zijn misschien te wijten aan het feit dat ze met emoties wonen, verliefd worden op iemand, weten niet hoe lang ze zwijgt over gevoelens. Daarom, als ze plotseling verliefd werd, dan zal het waarschijnlijker zijn om naar wie de gevoelens worden gekoeld, die tot spullen zullen blijven met hem pijnlijke en emotionele avonden (hoewel er natuurlijk altijd uitzonderingen zijn). Iemand lijkt misschien dat het onjuist is en kan niet van de schouder worden gehakt en verlof met wie ik vele jaren leefde in een serieuze relatie omwille van (mogelijk) vluchtige intriges. Voor vrouwen, daardoor blijkt het de enige ware weg uit deze situatie te zijn, en mannen moeten disverheid leren. Ik heb geprobeerd om zo’n favoriete gewoonte te vergeten om meteen op twee stoelen te zitten.

Het is leuk om te bekennen hoe jonge mannen graag voor (in uiterlijk) weergemalen meisjes zorgen, maar vrouwen houden soms van om voor mannen te zorgen in die situaties wanneer ze meer weerloos zijn. Dit is een absolute waarheid die mannen die het gedrag van het gedrag van alfa-mannelijk kiezen, irriteren hetzelfde als vrouwenvamp.

Van zover je je moest worden, dus mannen zouden moeten leren om een ​​gouden midden te vinden, begrijpen dat je soms een speling kunt geven of op zijn minst laten zien dat in sommige levensmomenten zonder je geliefden niets zal gebeuren. Tenslotte zijn vrouwen tenslotte niet echt zo hulpeloos als ze lijken… Maar waarom geef alle geheimen?

Meisjes houden van zichzelf, nog meer willen ze zich houden aan mannen. Hiervoor is er een enorme reeks verschillende procedures en fondsen die de schoonheid van schoonheid benadrukken – ontharing, manicure, pedicure, styling, make-up en nog steeds een enorme verscheidenheid aan allemaal anders. Het is nauwelijks in de wereld daar is een meisje dat klaar is om op een date in gescheurde kousen te komen, met een onreine kop of een cosmetica verspreiden.

Daarom blijken ze vaak een geweldige foto te zijn wanneer een stel op straat gebeurt – Ze zit in een chique outfit en hij zit in een sportpak, gewoon met training. Mannen zijn tijd om te leren ontkennen dat het uiterlijk ook belangrijk is als hun verhalen over het feit dat ze de sterkste en zonder hen in de wereld zijn, er zal niets gebeuren.

Ja, vrouwen zullen nog steeds onzelfzuchtig zijn om van hun ridders te houden, maar ze zouden ze soms een beetje meer pijn doen om van zichzelf te houden en een beetje meer aandacht te schenken.

Categories
Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *