Bora digital










Вміст статті:

6 шт. ✅Колготки на дівчинку зі стразами (R508D/104-116) Щоб такого не сталося, купуйте одяг турецького якості, який прослужить не один сезон. Сподіваємося, наш дитячий одяг опт не залишить Вас байдужими. Ми займаємося виготовленням і продажем фірмових дитячих речей з 2013 року. За цей час ми удостоєні сертифікатів, що гарантують екологічність і якість нашої продукції. Речі, які відповідають всім цим вимогам, не завжди шиються з 100% натуральних матеріалів. Зараз виробники успішно впроваджують інноваційні тканини, що складаються з натуральних і частково синтетичних волокон. 3 k 36; 38; 40 2 42-44 1 42-46; 44-48 2 42; 44; 46; 48 2 42-44; 44-46; 50-52 2 Інше 5 Абстрактний принт 15 Абстрактний принт; Напис 1 Ажур 1 Без візерунків та принтів 2.8 k Від 0 до 1 року 2 Від 12 років 12 Дитяча 15 Без рукава 271 Без рукова; Довгий 1 До ліктя 28 Довгий 343 Короткий 545 Без застібки 1. Довжина теж має значення. Ошатні довгі вишиті плаття з розкішним оздобленням на рукавах та подолі виглядають святково та жіночно. Одяг для дітей до 1 року яскравий, прикрашений оригінальними принтами: сердечка, бантики, солодкі кекси, ведмедики, собачки, фрукти, машинки, солодощі. Над дизайном речей працюють талановиті модельєри.

Дитячий одяг оптом від виробника

Дитячий одяг оптом (смотрите ссылку) – це не просто продукція, а стратегічний інструмент, який дозволяє вашому бізнесу розвиватися та прогресувати у світі дитячих віянь моди. Оптом дитячий одяг від виробника забезпечить ваш фірмовий магазин не лише конкурентною перевагою, а й здатністю задовольняти всесезонні потреби покупців.

Дитячий одяг оптом від виробника – це приємна можливість покупки найкращої продукції за комфортною ціною, яку пропонує інтернет-магазин Катлен. Його асортимент об’єднує одягу, речей для дітей на будь-який вік, відшитих винятково з природніх тканин, які забезпечують комфорт дітей. Замовити їх можна з пересилкою в Київ, Харків, Вінницю, Запоріжжя, Одесу та будь-яке інше місто України.

Дивіться – детальна інформація: смотрите ссылку

Чим відомий оптовий інтернет-магазин katlen.com.ua

Наш магазин пропонує широкий вибір високоякісного опту дитячого одягу. Незалежно від того, чи ви власник точки збуту дитячого одягу, онлайн-роздрібної платформи або цікавить дрібний опт, шукаючи якісну продукцію за маржинальною ціною – нам є що вам запропонувати! Сайт katlen.com.ua є офіційним сайтом-розповсюджувачем однойменної фабрики з створення одягу для дітей усіх вікових категорій. Продукція цього бренду користується популярністю у всіх містах України. При цьому дитячий одяг оптом від виробника викликає інтерес не тільки підприємців, а й кінцевих споживачів, що забезпечує високу популярність українського бренду.

Свій шлях розвитку фабрика Катлен почала у 2005-му році. За період існування її принцип діяльності модернізувались, як і якість матеріалу, яка використовується. Завдяки цьому сьогодні оптом дитячий одяг від виробника, реалізований в одноіменному онлайн-магазині, поєднується наступними рисами:

  • неперевершена якість – задієння сучасного устаткування обладнання і технологій дає змогу шити для діточок максимально оперативно зі збереженням якості, відповідно до міжнародних стандартів;
  • зручність – дитячі речі оптом, які можна замовити у магазині, не мають ниток і швів, що спричиняють беспокійність і виробляються з натуральних тканин, з хорошою тактильністю;
  • тривала носка – вироби не втрачають свій первісний естетичний образ навіть після численних циклів прання;
  • сучасний дизайн – дитячий одяг від виробника проектується найкращими українськими стилістами і завжди відповідає останнім модним молодіжному стилю.

Завдяки всім цим видатним перевагам магазин Катлен сьогодні є топом з продажу дитячого одягу оптом.

смотрите ссылку

Види дитячого одягу оптом від Катлен

Шукаєте найбільший підбір дитячого одягу безпосередньо від виробника для забезпечення своїх замовників красивими та комфортними пропозиціями — тоді вам до Катлен! Наш виробник пропонує різноманітність в стилях, кольорах та розмірах, щоб кожна дитина знайшла щось, що відповідає її персональному характеру та вимогам.

Весь оптом від виробника дитячий одяг, представлений на сайті Катлен, для максимальної легкості покупки розділений на кілька видів:

  • товари для новонароджених – малят – речі, виготовлений з екологічних матеріалів, що мають унікальний крій і зовнішні строчки, що не дає дискомфорту навіть при високій активності немовляти;
  • трикотаж – дитячий одяг опт, який забезпечує комфорт за будь-яких погодних умов;
  • футболки – відшиваються з якісної та м’якої на дотик тканини та відрізняються яскравими дизайном, що дає змогу дитині відчувати себе яскравим, перебуваючи серед друзів;
  • сукні – моделі для модниць, що відрізняються зручністю вдягання, гіпоалергенністю, а також стильним стилем, розробленим з урахуванням останніх модних трендів;
  • костюми – високоякісний одяг для прогулянок, у якому чадо почувається максимально комфортно;
  • нижня білизна – це не лише затишний і придатний топ для дітей, але й важлива складова догляду за їхнім здоров’ям і комфортом. Наші товари забезпечують оптимальну вентиляцію та захист від натирання;
  • комбінезони – опт дитячий одяг, що відрізняється універсальністю і практичністю, що зможе гідно оцінити кожен з батьків;
  • боді – ідеальна альтернатива сорочечкам, що забезпечує високий ступінь комфорту як для дитини, так і для його батьків;
  • водолазки – ідеальний одяг для весняного й осіннього періоду, що дає змогу зберегти здоров’я малюка.

В каталозі Катлен ви можете купити дитячий одяг оптом і також інші моделі як для немовлят, так і для більш дорослих дітей. Для полегшення виборукаталогу виробів можливо підібрати залежно від статі дітлахів, а також в залежності від часу року і для вибагливих клієнтів, також є пошук за видом тканини й навіть за принтами. З нами ви зможете розширити свою пропозицію за рахунок дитячого одягу оптом від перевіреного виробника з бездоганною репутацією.

смотрите ссылку

Оформлення покупки та надання знижки для покупців

Бренд Катлен пропонує своїм оптовим партнерам зручні умови покупки та суттєві знижки. Це дозволяє ефективно збільшувати обсяги виробництва та забезпечує взаємовигідні умови співпраці.

Окрему увагу варто приділити умовам придбання в онлайн-магазині Катлен. Тут ви можете оформити замовлення одяг для новонароджених оптом та інші речі як масштабними, так і невеликими оптовими партіями. Це відкриває можливість кооперації з нами навіть для невеликих продавців. Важливо зазначити, що ціна виробів на сайті вказується за 1 одиницю продукції одягу. Продукція при цьому продається виключно ростовками. Мінімальна сума для замовлення – відсутня. Проте, мінімальне замовлення формується з однієї ростовки від 3-х одиниць (розмірного ряду).

Оформити замовлення в виробника на сайтіКатлен можна одним з трьох зручних варіантів:

  • оформивши через онлайн-магазин, шляхом додавання товарів у кошик;
  • відправити замовлення на електронну пошту;
  • здійснивши прямий дзвінок за вказаними номерами телефонів на головній сторінці онлайн-магазину або скористатися послугою онлайн заявки “замовити зворотній дзвінок”.

В усіх випадках, після формування заявки, з покупцем зв’язуються досвідчені продавці для уточнення купівлі товарів та підтвердження оформлення.

Великим споживачам при замовленні партії на суму від 10-ти тисяч гривень пропонуються знижки. Їх величина оголошується менеджером магазину персонально для кожного клієнта.

смотрите ссылку

Чи є підводні камені при таких низьких цінах?

Постачальник Катлен пропонує якісний дитячий одяг оптом, який відповідає останнім модним курсам, за доступною ціною. Що надає можливість для споживачів отримати якісний товар за привабливою ціною, сприяючи при цьому розвитку вітчизняного бізнесу та підтримки економіки держави.

Чимало постачальників дитячого одягу оптом, закуповуючи речі з Туреччини або інших країн, часто залучають доступні тарифи. Однак у сайті Катлен ви знайдете більш вигідні пропозиції. Це пов’язано з наступними факторами:

  • сайт є офіційним представником компанії, що передбачає відсутність будь-якої націнки;
  • відсутність необхідності в оплаті митного збору;
  • нижчий рівень оплати трудових годин у порівнянні, наприклад, з північноамериканським, що також впливає на вартість кінцевого виробу;
  • мінімальні витрати на транспортування матеріалів;
  • оптимізація виробничих процесів: використовуючи покращені технології та виробничі процеси, дозволяє бренду знижувати витрати на виробництво.

Оскільки Катлен є безпосереднім постачальником, він може гарантувати не лише високу якість, але і доступні ціни на весь асортимент дитячого одягу. Окрім того, всі товари реалізуються саме за оптовими цінами, що забезпечує додаткову вигоду для клієнтів Катлен.

смотрите ссылку

Розгалуження цін на дитячий одяг оптом від виробника Катлен

На сайті ви знайдете товари за вигідними цінами на ринку. Наші оптові ціни дозволяють максимально збільшити ваш прибуток, не компрометуючи якість товару. В пропозиціях купівлі дитячого одягу ви знайдете наступні товарні групи з цінами:

  • дитячі костюми оптом вартують від 60 до 690 гривень;
  • дитячі сукні оптом для дівчаток – ціни варіюються від 50 до 220 гривень;
  • дитячі футболки оптом – вартість складає від 30 до 140 гривень за одиницю;
  • дитячі комбінезони оптом коштують від 120 до 320 гривень.

Незалежно від вашого запиту на дитячий одяг оптом, Катлен готовий задовольнити ваші потреби за конкурентними цінами. Наша широка пропозиція і доступні ціни роблять нас комфортним партнером для вашого магазину.

смотрите ссылку

Способи доставки одягу для дітей оптом по Україні

Катлен провідний український виробник дитячого одягу за оптовими цінами з актуальною наявністю товарів на сайті онлайн-магазину, тому доставка здійснюється в найкоротші терміни, що дозволяє точкам збуту товару оперативно оновлювати асортимент на поличках. Магазин Катлен завжди дбає про зручність покупців. Тому під час доставки продукції у будь-яке місто України користується послугами тільки перевірених транспортних служб. Це гарантує надійність того, що дитячі футболки оптом або будь-яка інша продукція буде доставлена замовнику швидко. Хочемо звернути увагу, що для зручності клієнтів під час оформлення доставки кур’єром на вказану адресу, у разі невдачі з першої спроби вручення, кур’єр здійснить повторну спробу доставки. Також, є можливість самовивозу замовлення зі складу.

смотрите ссылку

Конкурентна пропозиція від Катлен

Співпраця з Катлен, передовим постачальником дитячого одягу з оптовими цінами, надає широкий спектр можливостей для роздрібних продавців. Налагоджене брендове виробництво та оптова система продажу дозволяють надати доступну ціну покупки на всі ряди товарів. Співпрацюючи з прямим представником фабрики, ви отримуєте можливість спілкуватися безпосередньо з постачальником, що спрощує комунікацію та вирішення можливих проблем. Існує низка переваг, за якими оптовим покупцям вигідно працювати з інтернет-магазином Катлен. До їх числа належать:

  • широкий асортимент – одяг бренду охоплює всі категорії одягу для дітей;
  • демократичні тарифи – масштабне пошив товарів на території України забезпечує найбільш приємну ціну продукції;
  • висока якість – для виробництва використовуються винятково натуральні тканини і сучасне устаткування, що гарантує практичність одягу для детей;
  • швидка розсилка – з понеділка по п’ятницю час відправки становить не більше 2-х днів.

Ви отримуєте якісний товар, своєчасну доставку та можливість підтримувати конкурентну цінову політику, що сприяє залученню більшої кількості покупців. Окрім того, ми пропонуємо комфортні умови оплати при купівлі одягу для новонароджених оптом від виробника та інших виробів для дітей всіх вікових категорій. Надійність постачання, широкий каталог та конкурентоспроможна ціна дозволяють партнерам вчасно задовольняти потреби своїх клієнтів.

смотрите ссылку - Україна - Катлен


https://www.facebook.com/profile.php?id=100003973792166

Categories